Zakelijke Telefonie van Node IT

Node IT biedt nieuwe keuze voor de communicatie bij jou firma. Zo ben je voorzien van onbeperkt bellen via de bestaande net infrastructuur van uw bedrijf voor een vast tarief. Dit zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing doordat u geen apart traditioneel abonnement meer nodig heeft bij een telecombedrijf. Zo creëren wij een grensverleggende communicatieoplossingen, zoals makkelijk te configureren en schaalbare Cloudtelefonie en VoIP.

Bij het overstappen naar onze VoIP cloudtelefonie zorgen wij voor een naadloze overgang. Omdat we de ervaring en kennis in huis bezitten kunnen we de toekomstige telefonie instellen naar wens. Zo ben je voor een maandelijkse vast tarief voorzien van functies zoals Wachtmuziek wachtrijen welkomstbericht onbeperkt bellen binnen en/-of buiten europa kosteloos doorschakelen openingstijden unieke routeringen voor inkomende en uitgaande oproepen enz. enzovoorts.
Samengevat een heleboel wat jou organisatie nodig heeft.

Dankzij onze telefonie kan je bijvoorbeeld klanten welkom heten met een welkomstbericht. Zijn alle telefoons op een bepaald moment in gesprek? Dan komen jou klanten automatisch in een wachtrij terecht. Oproepen overdag kan je laten doorschakelen naar het secretariaat, terwijl 's nachts de storingsdienst wordt gebeld. Ook ben je overal en constant bereikbaar met je vaste telefoonnummer bij jou op kantoor. Je kan namelijk zakelijk bellen en gebeld via de mobiele app, zelfs als je op vakantie bent. Ook is het mogelijk indien alle lijnen bezet zijn oproepen plaatsen in wachtrij. Wachtende bellers horen om de tijd informatie over de actuele plaats in de wachtrij of een wachtmuziek naar keuze. Na afloop van het gesprek kun je de beller zelfs nog een afsluitend bericht laten horen.

Benieuwd hoe wij je kunnen assisteren met jouw zakelijke bereikbaarheid? Of heb je andere vragen voor ons? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jij je niet meer hoeft te ergeren aan kotsmisselijk werkende telefonie, zodat jij je weer kan focussen op wat er echt toe doet.


Zakelijke cloudtelefonie van Node-IT