Je kunt van alles zeggen in een videoboodschap. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Videoboodschappen zijn niet aan censuur gebonden. De enige vereisten zijn dat je geen racistische of discriminerende uitingen doet of bedrijfsgeheimen prijsgeeft of iets dergelijks. In een videoboodschap zeg je wat je te zeggen hebt, wat dat ook mag zijn. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je kijkers het niet automatisch met je 'eens' zijn. Wil je hen ergens van overtuigen, dan moet je daar je best voor doen. Je moet je kijker verleiden met je woorden. Het is net als of date gaan: wil je goed overkomen, geef dan het beste van jezelf.
Kies voor een persoonlijke videoboodschap
Wist je dat je de kans om een reactie met 80% kunt verhogen als je een persoonlijke videoboodschap inzet? Video's worden ontzettend gewaardeerd. Bundel je krachten met
videoproductie bedrijf Pro Motion Film en samen maken we de fraaiste videoboodschap voor jouw doeleinden. Een
promotiefilm laten maken is dé manier om je zichtbaarheid online te vergroten. Je kunt de persoonlijke videoboodschap bijvoorbeeld via mail versturen. Doe dit niet als los bestand, want dan komt hij onpersoonlijk over. Hou het videobestand compact.
De perfecte onderbouwing
Video is dé manier om je boodschap kracht bij te zetten. Gebruik een videoboodschap bijvoorbeeld om een offerte te onderbouwen of een nieuwe klant welkom te heten. Je kunt ook video inzetten om nieuwe leads te benaderen. Uitleg geven over een bepaalde dienst, een product of juist een speciale actie? Ook daar zet je een persoonlijke videoboodschap voor in.
Film je je boodschap zelf?
Je kunt ervoor kiezen je persoonlijke videoboodschap uit te besteden, maar als je kennis van video op zak hebt, kun je dit natuurlijk ook prima zelf doen. Zorg voor een korte en bondige boodschap, die een sterk persoonlijk karakter heeft. Extra effect bereik je door de naam van de ontvanger en/of de bedrijfsnaam toe te voegen. Het geluid moet dik in orde zijn, want het laatste dat je wilt bij een persoonlijke videoboodschap is dat je verhaal verloren gaat in de ruis.
De eerste woorden
Hoe begin je een video? Als je niet in de eerste paar seconden de aandacht weet te grijpen, dan is het over en uit met je video: de kijker klikt weg en keert er niet meer naar terug. Voeg je een inleiding toe, zorg dan dat deze tot de verbeelding spreekt. Eén van de succesvolste manieren om een video te beginnen is door er in één zin een samenvatting van te geven. Het helpt als je in die ene zin eerst een probleem schetst waarin de kijker zich herkent en direct het antwoord geeft. Vervolgens licht je die oplossing toe en sluit je af met een gerichte call to action.