Rijfrisjes

Rijfrisjes is een professioneel autopoetsbedrijf dat zich richt op het grondig reinigen en poetsen van auto's. Met onze expertise en jarenlange ervaring zijn wij in staat om elke auto weer als nieuw te laten stralen. Bij Rijfrisjes maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en moderne apparatuur, zodat wij de beste resultaten kunnen garanderen.

Onze diensten omvatten onder andere een complete interieur- en exterieurreiniging, het verwijderen van krassen en vlekken, het aanbrengen van wax en lakbescherming en het polijsten van de lak. Bovendien bieden wij ook extra services aan zoals het reinigen van de motorruimte, het verwijderen van hondenharen en het aanbrengen van een autoparfum naar keuze.

Bij Rijfrisjes hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak en uitstekende service. Wij komen graag naar de klant toe, op een locatie en tijdstip naar keuze. Zo hoeft u niet langer de deur uit voor een autopoetsbeurt en kunt u tijd besparen.

Als u meer wilt weten over Rijfrisjes en onze diensten, bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn.