Ontdek de Vampire vape

Vampire vape is de naam van een lijn e-liquids gefabriceerd door een Engels e-liquid fabrikant. Het kenmerkt zich vooral door de vele aroma's met fruit- en snoepcombinaties vaak samen met anijs, menthol of ijs voor de frisse nasmaak. Natuurlijk zijn er ook traditionele smaken maar zelfs de originele tabacco smaak heeft een vanille sausje. Het grote profijt van dit merk is dat iedereen die wil dampen, een smaakje van Vampire vape kan proberen. Doordat alle nicotinehoudende e-liquids vijftig procent VP hebben, zijn de smaakjes eigenlijk voor alle soorten e-sigaretten geschikt en dus voor iedere vaper bereikbaar.

Trendy namen
Vamipire vape gebruikt trendy namen als blood sukka (kersen, bessen, anijs, menthol), catapult (zomers fruit, bessen en ijs) en bat juice (druif, bessen en anijs) die tot de verbeelding spreken. Twee namen waar Vampire vape vooral zijn bekendheid aan dankt zijn Pinkman en Heisenberg (gebaseerd op de populaire serie Breaking Bad). Pinkman is een roze e-liquid die een combinatie van limonade en fruitmix bevat en verkrijgbaar is zonder nicotine of met nicotinegehaltes oplopend tot twintig procent. Heisenberg heeft een opvallende blauwe kleur. De kleur is afgeleid van de inhoud van de aroma's, kers, zwarte bes en menthol. Ook deze smaak is in nicotinegehaltes van nul tot twintig procent te koop. Hoewel deze beide populaire smaken gekleurde vloeistoffen hebben zijn de rest van e-liquids kleurloos. Sommige nicotinegehaltes bevatten salts.

Nicotine met salts
Salt is een vorm van pure nicotine zoals die in de nicotineplant van oorsprong voorkomt. Het zorgt ervoor dat de geïnhaleerde nicotine zachter in de keel aanvoelt waardoor je minder last hebt van de zogenaamde throat hit en de nicotine sneller in je lichaam wordt opgenomen. Nicotine met salts is voornamelijk te gebruiken bij Pods of apparaten speciaal ontworpen voor het gebruik van salts. Door deze salts inhaleer je namelijk makkelijk grote hoeveelheden nicotine. Ben je dit niet gewend dat kan het slim zijn je dampgedrag aan te passen om geen last van bijwerkingen te krijgen.

Met of zonder nicotine
Wil je wel eens vapen en geen nicotine gebruiken maar ben je wel echt nieuwsgierig naar wat je eigenlijk proeft van de smaak bij het vapen, dan is Vampire vape het aangewezen merk. Bijna alle smaken, zelfs de traditionele 'sweet tabacco' is verkrijgbaar in variabele nicotinegehalten en zelfs zonder nicotine. Wanneer je als traditionele roker over wilt stappen, of bent overgestapt naar het roken van een e-sigaret om te stoppen met roken dan kun je met Vampire vape eenvoudig het nicotinegehalte in je eigen tempo afbouwen zonder je favoriete smaak te hoeven missen. Een zeer comfortabele uitgangspositie. Wil je beslist smaakjes met nicotine blijven gebruiken dan zijn de eventueel toegevoegde salts en de perfect uitgebalanceerde VP verhouding van vijftig procent een prettige ervaring. Voldoende nicotine, voldoende rook en een lekkere zachte volle smaak op je tong zonder al te scherp in je keel te zijn. Ook voor deze damper is Vampire vape dus een prima merk.

Hoge kwaliteit
Vampire vape wordt deskundig en met grote kwaliteitsgaranties geproduceerd en het leuke aan dit merk is dat ze steeds bezig zijn nieuwe smaakjes te ontwikkelen. Ontwikkeling is een belangrijk punt voor dit bedrijf en omdat bijna alle smaken geschikt zijn voor zo goed als alle typen e-sigaret is het voor iedereen ook bereikbaar.