My Customized

Over My Customized

My Customized personaliseert sinds 2019 de allerleukste producten voor jong en oud. In het assortiment vind je verschillende soorten drinkwaren, telefoonhoesjes, kantoorartikelen, speelgoed en nog veel meer om thuis vanuit je luie stoel geheel naar eigen wens te personaliseren. Met veel trots kunnen wij zeggen dat er elke dag vanuit Berkel en Rodenrijs honderden producten worden gepersonaliseerd en dit zorgt voor een glimlach op het gezicht van heel het team. Want wat wij altijd het leukst vinden om te zien is alle leuke en vrolijke designs die onze klanten hebben gemaakt.

Makkelijk bestellen

Natuurlijk kost het bestellen van een gepersonaliseerd product altijd wat meer tijd, maar dan heb je uiteindelijk ook echt een uniek product voor jezelf of als cadeau die waarschijnlijk niemand anders heeft. Om het extra snel en makkelijk te maken is ons personalisatie systeem voor iedereen toegankelijk en met niet teveel poespas eromheen.

Start vandaag nog met personaliseren

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten items die je dagelijks gebruikt die helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd kunnen worden.

Gepersonaliseerde items zijn erg leuk om zelf te hebben, maar ook extra leuk om cadeau te geven en nog leuker om te krijgen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een drinkfles met naam om mee te nemen naar je werk of school? Of een hartvormige koektrommel om cadeau te doen aan een geliefde gevuld met heerlijke koekjes?

Al onze items worden met zorg gepersonaliseerd, stevig verpakt en zo snel mogelijk verzonden, zodat jij kunt gaan genieten van je nieuwe aanwinst. De meeste items die vóór 12:00 uur worden besteld, zullen de volgende dag worden bezorgd. Bij enkele items zal de personalisatie methode wat meer tijd kosten en staat dit aangegeven bij het item.

https://mycustomized.nl/