Hoe u uw salarisadministratie gemakkelijk kunt maken met employes

Uitbesteden of toch eenvoudig zelf doen?

Salarisadministratie kan een lastige taak zijn, zeker als u niet bekend bent met het proces. Met Employes kunt u eenvoudig online uw salarisadministratie bijhouden. Employes maakt het u gemakkelijk om gegevens in te voeren en te bekijken, zodat het doen van een loonlijst daarna een fluitje van een cent is. In deze blogpost bespreken we de vele voordelen van het gebruik van Employes voor uw salarisadministratie. Ook geven we een aantal handige tips over hoe u aan de slag kunt!

Salarisadministratie software met HR functies

is de meest efficiënte manier om uw werknemersgegevens te beheren. Door al uw werknemersgegevens op één centrale plaats te bewaren, kunt u er gemakkelijk bij voor salaris-, personeels- en verlofadministratie. U kunt Employes ook aan uw boekhoudpakket koppelen. Dat maakt de loonlijst eenvoudig en overzichtelijk - geen gemiste betalingen of verkeerde berekeningen meer!

Declaraties indienen en verwerken.

Wanneer personeel kosten maakt wil je dat gelijktijdig met het loon uitbetalen. De declaratie kan je eenvoudig doe dit met Employes: dien de onkostendeclaratie in via de app en ze wordt automatisch verwerkt.

Aangiftes indienen

U kunt Employes gebruiken om uw belasting aangiften in te dienen en te verwerken. Dit omvat de loonbelasting, de sociale zekerheid en de inkomstenbelasting. De software voert de berekeningen voor u uit, dus u hoeft niet bang te zijn dat u fouten maakt.

Verrekenen vakantiedagen

Wilt u uw werknemers de mogelijkheid geven vakantiedagen op te nemen? Met Employes kunt u gemakkelijk vakantiedagen inzetten. Zo hebt u altijd een overzicht van hoeveel vakantiedagen uw werknemers nog hebben en wat het restant aan opbouw is.

Employes de complete Salarisadministratie software

Employes is compleet zodat je niet de salarisadministratie uitbesteden hoeft bij een dure accountant. Door Employes te gebruiken kunt u uw loonlijst zelf doen, wat u tijd en geld bespaart.