Graffiti school workshop Graffitifun

Een unieke en toffe graffiti workshop op school!

Iedereen heeft wel eens een saaie les op school, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn!
Er zijn diverse creatieve schoollessen en workshops om te doen. Van diverse leuke schilderlessen en workshops in verven. Maar ook is er nog graffiti tegenwoordig! Wat dacht je van een toffe graffiti workshop op school?

Onder begeleiding van echte graffiti artiesten krijgen je leuke info in een uitgebreide presentatie waarin ze jouw meer leren over deze kunstvorm. Met je klasgenoten kun je je kunstwerk maken en helemaal opzetten en in lagen. Met graffiti werk je namelijk heel anders dan met tekenen of schilderen. Uiteraard komt het wel deels overeen, maar toch zijn de lage en spuittechnieken anders.

Maak met je klas een eigen graffiti paneel, maar wat dacht je van een grote graffiti muur maken op het schoolplein. Dit kunstwerk blijft dan jaren staan op de school en kan door alle kinderen bewonderd worden. Ook ideaal als een groep 8 afscheid activiteit of cadeau aan de school als afscheid. Een groot paneel om op te hangen binnen is natuurlijk ook mogelijk!

Een graffiti workshop valt onder kunst en cultuur, Graffitifun is dus ook CJP cultuurpas partner. Hiermee heb je dus altijd budget voor een toffe CKV graffiti lessenreeks of een workshop!

Tijdens de lessenreeks kan er een programma op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld een lessenreeks voor een klas in een thema of activiteiten week maar ook complete lessenreeksen van bijvoorbeeld 4-8 lessen verdeeld over een aantal weken. Dit zijn diverse lessen met zowel theorie als praktijk gecombineerd in een leuk uitgebreid programma.

Een graffiti workshop is ideaal voor een school les, maar ook voor bijvoorbeeld een graffiti bedrijfsuitje, graffiti kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, of een leuke familieactiviteit!

Bij Graffitifun bieden ze diverse soorten graffiti en streetart workshop aan voor iedereen!
Een leuke graffiti school activiteit, boek hem dus snel!