Een huis verkopen kan tegenwoordig ook aan de makelaar

Een huis verkopen kan veel onzekerheid, verkoopstress en risico's met zich meebrengen. Daardoor zijn steeds meer woningverkopers op zoek naar alternatieven waarbij ze verzekerd zijn van een snelle verkoop met zekerheid, maar daarbij wel een marktconforme verkoopprijs behalen. Sons Real Estate biedt deze mogelijkheid. U kunt namelijk uw wonjng direct verkopen aan de makelaars van Sons Real Estate.

Sons komt namelijk langs op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling. Wanneer u als koper content ben met de opgestelde waarde van uw woning dan ontvangt u een schriftelijk bod op uw huis. Wanneer u gebruik wilt maken van dit bod dan heeft u direct en met zekerheid uw huis verkocht. Het bod is namelijk zonder financieringsvoorbehoud. Dat wil zeggen dat u als koper direct zekerheid heeft dat uw huis is verkocht. Sons Real Estate is namelijk niet afhankelijk van een bank en koopt uw huis aan met eigen middelen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een stroeve en onzekere verkoop.

Na verkoop kunt u vervolgens nog rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betreden. Zo bespaart u direct duizenden euro's aan makelaarskosten en hoeft u ook geen overbruggingshypotheek aan te vragen inclusief bijkomende kosten bij uw huidige bank. Bovendien kunt u alle inboede in de woning achterlaten die u niet wenst mee te nemen naar het nieuwe huis. Zo ontzorgen wij u het gehele verkooptraject en passen wij ons aan elke persoonlijke situatie van u als verkoper aan.

U kunt bij ons terecht met elk type woning en in elke staat. Van vrijstaande villa's tot appartementen en van bungalows tot rijtjeswoning. Of uw woning zich nu in zeer slechte of gedateerde staat bevindt of dat de woning onlangs compleet gerenoveerd is. Wij kopen elk type woning en in heel Nederland. Ook in de rest van de benelux kunt u bij kns terecht voor een waardebepaling van uw huis. Kijk op https://sonsrealestate.nl voor meer info.

Wilt u ook snel uw huis verkopen zonder gedoe en onzekerheid? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvend bod aan voor uw woning.