Dutch Crowd Security: Het Snelst Groeiende Beveiligingsbedrijf van Nederland

Explosieve groei

Dutch Crowd Security is dé specialist in diverse beveiligingsdiensten: van evenementenbeveiliging, objectbeveiliging en winkelbeveiliging tot bouwbeveiliging. De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid en behoren wij tot de top van beveiligingsbedrijven in Nederland. Ons bedrijf heeft een rijke historie die begon met één simpel idee: uitstekende service bieden en ervoor zorgen dat elke klant tevreden de deur uitgaat. Wij werken met een toegewijd team van gekwalificeerde mensen die trots zijn op hun werk. Onze groei is te danken aan onze geweldige klanten die ons hun veiligheid blijven toevertrouwen!

Van 1 personeelslid naar een team van 250 in 6 jaar tijd

Toen wij begonnen, bestond ons team uit slechts één personeelslid. In de afgelopen zes jaar zijn wij uitgegroeid tot een team van meer dan 250 mensen! Wij zijn nu een van de toonaangevende beveiligingsbedrijven in Nederland en wij zijn er trots op dat wij zo veel tevreden klanten hebben mogen bedienen. Onze diensten zijn 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar.

Voldoen aan alle regels

Als professioneel beveiligingsbedrijf hebben wij een certificaten van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, en houden wij ons aan alle Keurmerknormen voor Evenementenbeveiliging die door het keurmerk Evenementenbeveiliging zijn opgesteld, alle eisen van het Keurmerk Beveiliging, de ISO 9001 en de ISO 14001.

Groei komt mede door de interne opleiding van beveiligers

Wij hebben alleen hoog opgeleide bewakers van ons beveiligingsbedrijf in dienst om beveiliging van hoge kwaliteit te leveren. Daarom trainen wij onze bewakers op de voortdurend op rampen, ziekte symptomen, drugsherkenning, gastvrijheid en voorspellende profilering, zodat zij precies weten wat zij moeten doen in allerlei risicovolle situaties. Bovendien werken wij altijd vanuit een klantvriendelijke interventieaanpak en zijn wij goed onderlegd op het gebied van beveiliging en bescherming. Het gaat bij Dutch Crowd Security om het vroegtijdig signaleren en herkennen van afwijkend gedrag.

We weten zeker dat je al eens een beveiliger van ons bent tegen gekomen op een festival, sportevenement (bijv in de Arena en van de KNVB), winkel (bijenkorf, Gamma/Karwei, Aldi, Mediamarkt, KFC) en dat je ons op veel meer plekken zal tegenkomen