Drie manieren om weer goed in vorm te komen

Zware maand december gehad en eigenlijk in januari stiekem op dezelfde manier doorgegaan? Geen zorgen, u bent namelijk echt niet de enige. U bent daarnaast niet de enige die inziet dat er verandering in moet komen, zeker nu het sportschoollidmaatschap eigenlijk weinig oplevert omdat u zonder motivatie of persoonlijke begeleiding geen stap verder komt. We geven u op deze pagina drie manieren om ervoor te zorgen dat u toch weer goed in vorm kunt komen.

Kickboks-trainingen met een professional

Voor veel mensen levert het trainen met simpele fitnessapparaten niet genoeg op. Herkent u zichzelf in dit beeld? Overweeg dan eens een kickboks-training met een professional. Kiest u voor kickboksen in Amersfoort-Vathorst dan weet u namelijk zeker dat heel uw lichaam aan het werk gezet wordt. Alle positieve energie die hierbij vrijkomt, zorgt ervoor dat het makkelijk wordt om de motivatie te houden. En als dat nog niet genoeg is, zorgen wij er uiteraard ook voor dat u constant voortgang boekt waardoor het steeds leuker wordt om te trainen.

Tijd voor een nieuw voedingspatroon?

Het is makkelijk om te blijven hangen in ongezonde patronen. Toegegeven, een paar borrels per week klinkt zo slecht nog niet en eten afhalen (al dan niet uit de eigen magnetron) lijkt een flinke tijdsbesparing, maar zij zijn precies wat u ervan weerhoudt om weer echt in vorm te komen. U kunt ervoor kiezen om het voedingspatroon helemaal om te gooien, maar u kunt ook gewoon wat kleinschaliger beginnen door meer water te drinken en in ieder geval te zorgen voor genoeg groente en fruit per dag.

De moeilijkste manier van allemaal: de eerste stap zetten

Bij als zoveel andere dingen is ook hier het zetten van de eerste stap het moeilijkste van alles. U kent het vast wel: het voornemen om morgen te beginnen, of wellicht volgende week wanneer u wat minder stress heeft. Zet een streep door die plannen en begin vandaag alvast met het inschrijven op trainingen voor kickboksen of haal fruit en groente in huis zodat u in ieder geval de eerste stappen kunt zetten. De rest gaat in de meeste gevallen namelijk vanzelf, omdat u binnen korte tijd al resultaat merkt!