Babynestje samenstellen

Babynestje zelf samenstellen bij www.kl4vertje.nl

Babynest een handig item voor de babyuitzet.

Babynestje samenstellen bij Kl4vertje. Het babynestje is een trend als het gaat om de benodigdheden voor de babyuitzet. Een knus mandje ontstaan in Scandinavië, vanwaar het is overgewaaid. Het babynestje is Nederland ook erg populair geworden. Het gebruik van een baby nestje heeft veel voordelen voor jou en je baby. Het slaapnestje geeft je baby een geborgen en veilig gevoel. QJe kunt de babynest in de box leggen of bij je in bed. Gebruik het babynestje altijd onder toezicht! Je baby zal heerlijk slapen in het babynestje want door de opstaande randen rondom het babynestje voelt je kindje zicht geborgen en veilig.

Gebruik voor langere slaapjes van je baby geen babynestje.

Je kunt een babynestje wel veilig gebruiken voor de korte rustmomenten. Zorg er op deze momenten wel altijd voor dat je in de buurt bent en te allen tijden een oogje in het zeil kunt houden. Het slaapnestje is gemaakt van katoen en het matras en de vulling zijn van polyester (fiberfill)

De babynest kun je zelf samenstellen in vrolijke kleuren!

Kies je voor een babynestje in de kleur wafelstof okergeel, oudgroen, blauw, roest, wit, zwart. Dit zijn de populairste kleuren die op dit moment gekozen worden voor het zelf samenstellen van onze babynestjes. Kies bij de wafelstof een leuk printje uit, zo maak je jouw babynestje helemaal naar eigen wens. Bij het babynestje kun je een bijpassend dekentje bestellen om zo het babynestje helemaal compleet te maken.

Het baby nestje kan ook worden personaliseren met de naam van je kindje.

De naam van je kindje of met een leuke tekst in een kleur garen naar keuze laten borduren? Alles is mogelijk om het babynestje compleet naar eigen wens en op maat te laten maken. Bij kl4vertje kun je ook het babynestje zelf samenstellen in een uni kleur.Ga jij voor het xl babynestje?. Je kindje heeft van dit babynestje langer plezier! Het grote babynestje is ook erg handig voor als je gaat kamperen.

Eigenschappen babynest

  • babynestje standaard:
    80 x 50 x 10 cm -> 0-6 maand
  • babynestje XL / groot:
    110 x 70 x 10 cm -> 0-1 jaar