Acuvue lenzen

Acuvue lenzen


Draag je lenzen? Dan heb je misschien wel eens van de naam Acuvue gehoord, de zachte lenzen afkomstig van de fabrikant Johnson en Johnson. De Acuvue lenzen zijn zachte lenzen en onderscheiden zich ten opzichte van andere zachte lenzen door het enorme hoge gehalte aan zuurstof welke deze lenzen kunnen transporteren. Het is namelijk belangrijk voor de gezondheid van je ogen dat je lenzen niet al het zuurstof tegenhouden, maar dat er voldoende zuurstof door de lens heen gaat en zo het hoornvlies van het oog bereikt. Dus wil jij het beste voor je ogen, dan is het zeer aan te raden om voor de lenzen van Acuvue te kiezen.

Soorten Acuvue lenzen


Waar Acuvue het meest bekend om staat zijn de Acuvue Oasys weeklenzen. Dit zijn dus hoogzuurstofdoorlatende lenzen en deze zachte lenzen bieden de gebruiker ook een zeer aangenaam draagcomfort.

Voor diegene die sferische zachte lenzen zoeken zijn er de Acuvue Oasys with hydraclear plus weeklenzen. Deze weeklenzen kunnen bij het overdag dragen voor 2 weken gebruikt worden alvorens men een nieuw paar moet inzetten. Ook is er een mogelijkheid om de Acuvue Oasys with hydraclear plus lenzen 24 uur per dag te dragen en dan moet men het paar om de week wisselen voor een nieuw paar. Het continue dragen van de Acuvue Oasys lenzen voor een week is niet voor ieder oog weggelegd, men dient dan ook een opticien of contactlensspecialist te raadplegen alvorens men dit zou willen gaan doen.

Heb je een cilinderafwijking en heb je torische lenzen nodig? Kies dan voor de Acuvue Oasys for astigmatism weeklenzen van Johnson en Johnson. De Acuvue Oasys astigmatism lenzen zijn natuurlijk ook zeer hoog zuurstof doorlatend en hebben bovendien een perfecte stabiele zit op het oog. Hoe stabieler een lens op het oog blijft zitten hoe scherper het beeld bij de lensdrager zal blijven.

Voor de presbyoop, oftewel voor mensen met leesklachten zijn er de Acuvue Oasys for presbyopia weeklenzen van Johnson en Johnson. Deze zachte lenzen bezitten zowel een vertesterkte als ook een leessterkte. Vaak worden de Acuvue Oasys for presbyopia lenzen aangeschaft door mensen vanaf 45 jaar, want vanaf deze leeftijd beginnen bij de meeste mensen de ogen te verouderen. Ook laten de Acuvue Oasys presbyopia weeklenzen zeer veel zuurstof door en zitten ook nog eens heerlijk.

Acuvue maandlenzen


Naast weeklenzen kun je van Acuvue ook maandlenzen bestellen en deze zijn zowel in sferische als torische uitvoering verkrijgbaar. De sferische lens heet de Acuvue Vita en de torische lens heet de Acuvue Vita for astigmatism en is gemaakt om cilinderafwijkingen te corrigeren.

Dus zoek je zachte lenzen, kies dan voor het beste en kies voor de Acuvue weeklenzen of Acuvue maandlenzen.