3 populaire eiwitshakes

Eiwitten zijn structuren van gekoppelde aminozuren die worden afgebroken in de maag en dunne darm. Deze elementen worden door het lichaam gebruikt om nieuwe moleculen te maken die onder andere zorgen voor het regenereren van botten en spieren of het produceren van hormonen en antilichamen.

Eiwitten zijn onmisbaar in elk sport- en voedingsprogramma dat tot doel heeft je spiermassa te vergroten, te behouden en tegelijkertijd vet te verliezen of het herstel te optimaliseren in combinatie met training, een vooraf gepland dieet en voldoende rust. Eiwitshakes hebben een hoge concentratie van deze moleculen dat het lichaam helpt nieuw spierweefsel aan te maken. We bespreken 3 populaire shakes.

5150 Legendary 5% Nutrition Rich Piana

De 5150 Legendary 5% Rich Piana zorgt voor een enorme energieboost. Het pompen van spieren, de vasculariteit en de mentale focus in je lichaam worden op een geweldige manier verhoogd. Het gebruik van 5150 Legendary verzekert je niet alleen van een langdurig uithoudingsvermogen, maar zorgt ook voor een maximale motivatie gedurende lichamelijke activiteit en een uitzonderlijke mentale focus. Dit product is vervaardigd ter bevordering van een hoge explosieve kracht gedurende de training. Het resultaat is extra fysieke kracht en een enorme mentale helderheid. De krachtige 5150 Legendary helpt je om je fysieke capaciteit te brengen tot ongekende hoogten. Het is de perfecte manier om maximale spierpompen te bereiken, je motivatie en uithoudingsvermogen te verhogen en je mentale focus te vergroten. De 5150 Legendary is een concentratie van bijzondere eigenschappen ter verbetering van jouw fysieke capaciteit en een fantastische training. Een voedingssupplement zoals de 5150 Legendary 5% je zo gauw niet vinden!

Mutant Mass

Mutant Mass is een sportvoedingssupplement voor sporters die gaan voor brute kracht en volume. Bovendien helpt Mutant Mass je om dit resultaat snel en nauwkeurig te bereiken, waardoor de effecten in de loop van de tijd worden verlengd. Mutant Mass is ontwikkeld tijdens een onderzoek dat heeft plaatsgevonden onder strenge wetenschappelijke controle en door belangrijke bodybuilders is getest. Belangrijker is echter dat de uiteindelijke Mutant Mass formule in de sportschool is getest, waar het aan het daadwerkelijke tempo van sterke atleten en bodybuilders is aangepast. Met Mutant Mass krijg je 10 verschillende soorten eiwitten binnen, alsook een breed spectrum aan aminozuren voor het activeren van meer spiergroei. Deze shake is ontwikkeld om extra effectieve eiwitten in de spier te "duwen" en die te voorzien van een continue aanvoer van di-, tri- en oligo-aminozuur-eiwitpeptiden. Het resultaat? Een ongelooflijke spiergroei!

Mammoth Mass

Mammoth Mass bevat minder suiker, betere koolhydraten en extra eiwitten. Deze kractige formule geeft je daardoor meer van wat je wilt voor het opbouwen van spiermassa. Mammoth Mass is gemaakt met 60 gram van het beste wei-eiwitconcentraat, wei-eiwitisolaat, calciumcaseïnaat en micellaire caseïne. Mammoth Mass is een sterke mix van glutamine, creatine en enorme hoeveelheden aminozuren. Deze heerlijk, gemakkelijk te mixen Mammoth Mass shake is ideaal voor het kweken van spieren en het bevorderen van spierherstel. Met een revolutionaire koolhydraatmatrix van quinoa, zoete aardappel, havermout en laag glycemische maltodextrine, samen met de kracht en potentie van hoogwaardige MCT's, is Mammoth Mass verreweg de meest geavanceerde en complete shake voor mensen die op zoek zijn naar meer.